Webinar Veerkracht voor ouders van tieners( in coronatijd)

Stress hoort bij het leven, maar in Coronatijd loopt het soms wel eens op. De huidige situatie is dan ook een behoorlijke aanslag op ons normale en persoonlijke leven, waarbij de omgang met anderen regelmatig behoorlijk op de proef wordt gesteld.

 

Vooral voor tieners, die zich in deze leeftijdsfase juist losmaken van ouders en willen omgaan met vrienden, wordt nu verwacht dat zij thuis blijven. In plaats van naar buiten te bewegen, is de beweging letterlijk naar binnen gericht. We zien dan ook dat dit mentaal wat met onze tieners doet. Hij of zij zich terugtrekt, of juist wat meer de grenzen opzoekt.

 

Ook van ons ouders wordt heel wat verwacht, hiermee om te gaan en naast het dagelijkse werk alles in goede banen te leiden. Hoe jullie situatie ook is,  één ding is zeker. Op dit moment hebben we allemaal te maken met veranderende omstandigheden en moeten we maar zien wat het met ons doet, daarom deze Webinar.

 

Het is dan ook belangrijk om steeds weer die check te doen, hoe het met onszelf en onze gezinsleden gaat. Welke invloeden er meespelen op onze gemoedstoestand(emoties) en hoe we die positief kunnen doorbreken.

 

In deze webinar leer je wat er in lichaam en hoofd gebeurd bij ongemakkelijke/moeilijke situaties en bespreken we een aantal aspecten om met spanning om te gaan. Na deze bijeenkomst weet je waarom iemand reageert zoals die reageert en hoe je daar mee om kunt gaan en ken je manieren die je naar wens van jezelf en/of je tiener kunt inzetten.

 

 

kosten gratis
duur 1:00 uur